Trouble importing bitmap

This forum is for general discussion about Aspire
Post Reply
JTEagle
Posts: 21
Joined: Mon Nov 27, 2017 12:41 am
Model of CNC Machine: Axiom Autoroute Pro 8

Trouble importing bitmap

Post by JTEagle »

Had to get a new computer loaded Aspire on it. Downloaded a bitmap file saved it to the download file and it shows up there on the computer. But when I try to open it in Aspire it is telling me file is empty, have tried to open every way I can think of. Even tried moving file to a flash drive which it shows the file being there, but when trying to with Aspire it is like the file isn't there. It is the same file I used on the old computer the only different is old computer had windows 7 the new has windows 10.

User avatar
Phil
Vectric Wizard
Posts: 2405
Joined: Thu Nov 17, 2005 10:56 pm
Location: Pittsfield, MA

Re: Trouble importing bitmap

Post by Phil »

What format is the file?

Phil

JTEagle
Posts: 21
Joined: Mon Nov 27, 2017 12:41 am
Model of CNC Machine: Axiom Autoroute Pro 8

Re: Trouble importing bitmap

Post by JTEagle »

It is a .jpeg file

JTEagle
Posts: 21
Joined: Mon Nov 27, 2017 12:41 am
Model of CNC Machine: Axiom Autoroute Pro 8

Re: Trouble importing bitmap

Post by JTEagle »

I got it figured out thought I was saving as a .jpeg but wasn't lol. When I saved it as a jpeg it worked fine. Dummy me :D :roll:

Post Reply