split array

This forum is for general discussion about Aspire
Post Reply
lavon
Vectric Apprentice
Posts: 54
Joined: Mon Sep 10, 2018 3:21 pm
Model of CNC Machine: cncrouterparts

split array

Post by lavon »

I have a 4 image array. How do I split out only ONE of the copies and make it a completely different job to save, open and edit in Aspire10?
thanks
Attachments
Capture Mona.JPG

ohiolyons
Vectric Wizard
Posts: 474
Joined: Wed May 27, 2009 7:16 pm
Model of CNC Machine: Laguna IQ HHC, 3HP
Location: Kettering, Ohio

Re: split array

Post by ohiolyons »

Not entirely certain what you are trying to do.

If you only want to cut 1 then select it and create toolpaths.

In the same file you can select all of them and create separate toolpaths.

Be careful of your center when cutting only one. It will be the same as the 4 model version unless you change it.

You can also select one, copy it, and create a new file and paste it in.
John
CNC in Kettering, Ohio

lavon
Vectric Apprentice
Posts: 54
Joined: Mon Sep 10, 2018 3:21 pm
Model of CNC Machine: cncrouterparts

Re: split array

Post by lavon »

"You can also select one, copy it, and create a new file and paste it in."
thank you OHIOLYONS

Post Reply