Question: Toolpath Fill

This forum is for general discussion regarding VCarve Pro
Post Reply
Mobius
Vectric Wizard
Posts: 408
Joined: Wed Jul 09, 2014 1:19 am
Model of CNC Machine: CRP Pro 4848 Custom Build
Location: Drumheller, Alberta, Canada
Contact:

Question: Toolpath Fill

Post by Mobius »

I was text chatting with my brother while editing a vector image, and managed to accidentally hotkey something which makes the toolpaths show up as a fill instead of lines.

I love it! Very helpful, but would still like to know what I pressed to do that :lol:
Screenshot_2.png
Thanks in advance.
Connor Bredin
Distinctive Dimensional Concepts Ltd.
www.distinctive-concepts.ca

User avatar
highpockets
Vectric Wizard
Posts: 2974
Joined: Tue Jan 06, 2015 4:04 pm
Model of CNC Machine: PDJ Pilot Pro

Re: Question: Toolpath Fill

Post by highpockets »

Don't know what the short key is, but you toggled toolpath 2D drawing style to solid.
Image 282.png
John
Maker of Chips

Mobius
Vectric Wizard
Posts: 408
Joined: Wed Jul 09, 2014 1:19 am
Model of CNC Machine: CRP Pro 4848 Custom Build
Location: Drumheller, Alberta, Canada
Contact:

Re: Question: Toolpath Fill

Post by Mobius »

Thanks! I don't have that button anywhere on 8.5, but it did give me an idea of what to look for. Found a checkbox at the bottom corner of the tool-paths tab that toggles it. Thanks for your help.
Screenshot_1.png
Connor Bredin
Distinctive Dimensional Concepts Ltd.
www.distinctive-concepts.ca

User avatar
highpockets
Vectric Wizard
Posts: 2974
Joined: Tue Jan 06, 2015 4:04 pm
Model of CNC Machine: PDJ Pilot Pro

Re: Question: Toolpath Fill

Post by highpockets »

Sorry, on 8.5 it's at the bottom of the Preview Toolpath on the toolpath tab.
Image 283.png
John
Maker of Chips

Post Reply