Zero length span

Post general information and questions relating to Cut2D in this Forum.
Post Reply
Jan.vanderlinden
Vectric Wizard
Posts: 387
Joined: Wed Sep 28, 2016 10:19 pm
Model of CNC Machine: Xcarve
Location: Columbus Ohio

Zero length span

Post by Jan.vanderlinden »

What is a zero length span and how I correct it ?
Capture.JPG
“I've learned so much from my mistakes, I'm thinking of making a few more”

User avatar
Adrian
Vectric Archimage
Posts: 11104
Joined: Thu Nov 23, 2006 2:19 pm
Model of CNC Machine: ShopBot PRS Alpha 96x48
Location: Surrey, UK

Re: ZERO LENGTH SPAN

Post by Adrian »

Click on the Fix Zero Length Spans button and it will fix it for you. Basically it's two nodes right on top of each other. If you want to fix it yourself you can go into node edit mode and delete one.

Jan.vanderlinden
Vectric Wizard
Posts: 387
Joined: Wed Sep 28, 2016 10:19 pm
Model of CNC Machine: Xcarve
Location: Columbus Ohio

Re: ZERO LENGTH SPAN

Post by Jan.vanderlinden »

Thank you Adrian.
I just saw that button and was going to post an edit.
Thank you for explaining what it is though.
“I've learned so much from my mistakes, I'm thinking of making a few more”

Post Reply