Dynomotion... KFlop?

This forum is for requests and queries about machine tool support for Vectric Products

Dynomotion... KFlop?

Postby ehsmith » Thu Dec 01, 2011 5:46 pm

Is anyone out there using the Dynomotion control board and Kmotion?
I recently upgraded my machine to USB from parallel.
I'm using the dynomotion board. I really like the KMotion post processor.
I've been using Mach 3, but would like to switch over to Kmotion...
Vectric doesn't have a post processor routine for KMotion.
Anyone out there with a solution?
I've emailed Vectric, but haven't heard back yet.
Homer :cry:
ehsmith
Vectric Apprentice
 
Posts: 66
Joined: Thu Mar 22, 2007 4:54 am

Re: Dynomotion... KFlop?

Postby Adrian » Thu Dec 01, 2011 6:59 pm

According to their website the KMotionCNC program uses standard g-code so I would think one of the standard Vectric g-code post processors would work ok.

If it's got a simulation mode like Mach3 you could try a sampe with no risk.
User avatar
Adrian
Vectric Archimage
 
Posts: 10086
Joined: Thu Nov 23, 2006 2:19 pm
Location: Surrey, UK
Model of CNC Machine: ShopBot PRS Alpha 96x48


Return to Post Processors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests