VTransfer Install Question

VTransfer Install Question

Postby dah79 » Mon Mar 11, 2019 4:35 pm

How do you go about installing just VTransfer if you chose not to install it with your initial install of Aspire?
Dave
dah79
Vectric Wizard
 
Posts: 340
Joined: Thu May 14, 2015 12:23 am
Location: Bemidji, MN
Model of CNC Machine: FLA Saturn 4x4

Re: VTransfer Install Question

Postby Adrian » Mon Mar 11, 2019 4:57 pm

If you go to the Program Files folder where Aspire is installed there should be a vtransfer_setup program there you can run.
User avatar
Adrian
Vectric Archimage
 
Posts: 9581
Joined: Thu Nov 23, 2006 2:19 pm
Location: Surrey, UK
Model of CNC Machine: ShopBot PRS Alpha 96x48

Re: VTransfer Install Question

Postby dah79 » Mon Mar 11, 2019 5:04 pm

Got it. Thanks Adrian.
Dave
dah79
Vectric Wizard
 
Posts: 340
Joined: Thu May 14, 2015 12:23 am
Location: Bemidji, MN
Model of CNC Machine: FLA Saturn 4x4


Return to Control Software related questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests