Mach 3 config screens

Mach 3 config screens

Postby Leo » Thu Nov 02, 2017 4:47 pm

I am setting up another machine.

Mach3

I cannot get the motor tuning configuration screen to open.
Same with spindle tuning.

Those are the screens I need to use to adjust acel and decel.

Is there a setting somewhere that locks those screens out

I can open all the other config screens.
Imagine the Possibilities of a Creative mind

www.leosworkshop.com
User avatar
Leo
Vectric Wizard
 
Posts: 2418
Joined: Sat Jul 14, 2007 3:02 am
Location: East Freetown, Ma.
Model of CNC Machine: 1300 x 1300 x 254

Re: Mach 3 config screens

Postby ger21 » Thu Nov 02, 2017 6:16 pm

Gerry
ger21
Vectric Wizard
 
Posts: 854
Joined: Sun Sep 16, 2007 2:59 pm
Location: Shelby Township, MI, USA

Re: Mach 3 config screens

Postby Leo » Thu Nov 02, 2017 7:54 pm

I will try those things later when I get home from work.

thank you
Imagine the Possibilities of a Creative mind

www.leosworkshop.com
User avatar
Leo
Vectric Wizard
 
Posts: 2418
Joined: Sat Jul 14, 2007 3:02 am
Location: East Freetown, Ma.
Model of CNC Machine: 1300 x 1300 x 254


Return to Hardware related questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests