3D tool path

This forum is for general discussion about Aspire

3D tool path

Postby darrell » Mon Sep 09, 2019 4:08 pm

Good day,
Forgive me if I’m not explaining my self clearly.
I own the Aspire software and using my Professor 2.3 Cnc Router.
I’m having trouble Using two clip arts from the software on one job. Every time I create the tool path it includes both clip arts even though only one is highlighted. I know there is a way to change it. Bottom line is I need to create separate tool paths for each of the two 3D cliparts.

Thanks
Darrell
darrell
 
Posts: 3
Joined: Sat Apr 27, 2019 6:16 pm
Model of CNC Machine: Professor 2.3

Re: 3D tool path

Postby highpockets » Mon Sep 09, 2019 4:09 pm

Use the check box to left of the component to turn it on or off.
John
Maker of Chips
User avatar
highpockets
Vectric Wizard
 
Posts: 2432
Joined: Tue Jan 06, 2015 4:04 pm
Model of CNC Machine: PDJ Pilot Pro

Re: 3D tool path

Postby darrell » Mon Sep 09, 2019 7:49 pm

Good grief :)
Got it, thank you
darrell
 
Posts: 3
Joined: Sat Apr 27, 2019 6:16 pm
Model of CNC Machine: Professor 2.3


Return to Aspire - General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests