issue with vector selector?

This forum is for general discussion about Aspire

issue with vector selector?

Postby kyeakel » Fri Jul 06, 2018 2:13 am

I have a file with 3 open vectors. If I use the drop down menu to access the "vector Selector" it will come up and work properly. If I right mouse button click -> choose selection -> vector selector, I never get the dialog box. I'm using version 9.015.
Thanks,
Kipp
CAMaster Stinger 1
Shopbot PRT 9648
Aspire 8
Cut2d,Cut2dLaser
kyeakel
Vectric Apprentice
 
Posts: 73
Joined: Tue Oct 28, 2014 3:42 pm
Location: Curwensville, PA
Model of CNC Machine: Camaster Stinger I, Shopbot PRT 9648

Re: issue with vector selector?

Postby highpockets » Fri Jul 06, 2018 2:44 am

Same results here.
John
Maker of Chips
User avatar
highpockets
Vectric Wizard
 
Posts: 1726
Joined: Tue Jan 06, 2015 4:04 pm
Model of CNC Machine: PDJ Pilot Pro

Re: issue with vector selector?

Postby Adrian » Fri Jul 06, 2018 8:19 am

It's been reported before but there hasn't been a release since to include the fix. Presumably it will be in the next version.
User avatar
Adrian
Vectric Archimage
 
Posts: 8344
Joined: Thu Nov 23, 2006 2:19 pm
Location: Surrey, UK
Model of CNC Machine: ShopBot PRS Alpha 96x48


Return to Aspire - General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests