Texture Toolbox problem

This forum is for general discussion about Aspire

Texture Toolbox problem

Postby pknvectric » Sun Jun 17, 2018 7:05 am

Can anyone share with me why I sometimes (but not always) run into this problem while using the Texture Toolbox Gadget? (The "Create Vector Texture works fine - it stays within the boundaries of the grouped vectors I use to create the texture.) But then the TTG overruns the (huge) boundaries of the offset. It seems it does not matter how massive I make the boundaries it largely ignores them...

Update: Strangely... When I rotate the image 90 degrees and run the TTG again the problem goes away...
Attachments
Screen Shot 2018-06-16 at 3.51.25 PM.png
Screen Shot 2018-06-17 at 12.00.49 AM.png
Screen Shot 2018-06-17 at 12.01.08 AM.png
Screen Shot 2018-06-17 at 12.16.56 AM.png
pknvectric
 
Posts: 24
Joined: Tue May 31, 2016 3:25 pm
Model of CNC Machine: Camaster Stinger I

Re: Texture Toolbox problem

Postby GaryR6 » Sun Jun 17, 2018 1:47 pm

GO COWBOYS
GaryR6
Vectric Wizard
 
Posts: 384
Joined: Sat May 23, 2009 6:28 pm
Location: AZ

Re: Texture Toolbox problem

Postby seanm » Tue Jun 19, 2018 9:31 am

Hi there,

Could you possibly either upload the file for me here or send it me directly to seanm@vectric.com so i cant take a look at why it is not behaving correctly.
There is a new version with some improvement fixes awaiting to be released, so it would be good to ensure this is also fixed before releasing.

Thank you

Sean
seanm
Vectric Staff
 
Posts: 82
Joined: Mon Jul 28, 2014 9:12 am
Model of CNC Machine: 6040 Desktop CNC


Return to Aspire - General

Who is online

Users browsing this forum: cadcox, Desert_Woodworker, rig gap and 24 guests