fluting

This forum is for general discussion regarding VCarve Pro

fluting

Postby NormanAlbert » Mon Jul 22, 2019 9:15 pm

so okay, I knew if I posted the question I would then find the answer. And I did. But is there a way to specify all vectors at once
or must each be selected by itself?
NormanAlbert
Vectric Wizard
 
Posts: 383
Joined: Wed Apr 01, 2009 12:15 am
Location: Dunnellon, Florida

Re: fluting

Postby lsvien » Mon Jul 22, 2019 11:22 pm

Check out Paul Rowntree's web site. http://paulrowntree.weebly.com/gadgets.html

He has a gadget to do that called Green Squares. I've used a few of his gadgets and they work well. Smart guy.
lsvien
Vectric Apprentice
 
Posts: 86
Joined: Wed Jan 04, 2012 3:50 pm
Model of CNC Machine: Shark

Re: fluting

Postby 4DThinker » Mon Jul 22, 2019 11:32 pm

You can't change the nodes for all the vectors selected unless you find a gadget that'll do that. The fluting toolpath WILL work on all vectors you have selected though.
When I've bumped into the same problem, often it is easier to delete then redraw all the vectors starting each where you want the fluting to start.

4D
4DThinker
Vectric Wizard
 
Posts: 1249
Joined: Sun Sep 23, 2012 12:14 pm
Model of CNC Machine: CNC Shark Pro


Return to VCarve - General

Who is online

Users browsing this forum: AdamJ and 25 guests