vtranfer

This forum is for general discussion regarding VCarve Pro

vtranfer

Postby Aaron Laverty » Sat Jul 13, 2019 4:38 am

I have Vtransfer on one of my computers, but not on the one I use to send to the machine. How do I load this to my machine, also does any of you use this transfer to send your files?

Thanks, Aaron
Aaron Laverty
 
Posts: 2
Joined: Sun Feb 03, 2019 2:13 am
Model of CNC Machine: x carve

Re: vtranfer

Postby Adrian » Sat Jul 13, 2019 9:43 am

You would need to re-install as far as I know as the option to install Vtransfer is only presented at the time of installation. Unlike the other optional add-ons like the thumbnail viewer there doesn't seem to be a separate install program for it.

Most people here wouldn't use it as it's not needed for traditional type CNC machines. It's only needed for the x-carve type machines that need an internet connection to use the standard software.
User avatar
Adrian
Vectric Archimage
 
Posts: 9369
Joined: Thu Nov 23, 2006 2:19 pm
Location: Surrey, UK
Model of CNC Machine: ShopBot PRS Alpha 96x48

Re: vtranfer

Postby Martin Reid » Sat Jul 13, 2019 9:47 am

Dear Aaron

I don't use it but the VTransfer web page is here...

https://docs.vectric.com/docs/V9.0/Cut2 ... nsfer.html

sincerely
Martin
User avatar
Martin Reid
Vectric Apprentice
 
Posts: 90
Joined: Wed May 18, 2016 6:00 pm
Location: Lancashire UK
Model of CNC Machine: Shopbot

Re: vtranfer

Postby mohamed » Mon Jul 15, 2019 8:26 am

The VTransfer installer should be in your VCarve installation directory (i.e C:/Program Files/VCarve Pro 9.5 for example). Please make sure you've patched to the latest version of 9.5 (9.517 I think) before installing V-Transfer to make sure you have the latest version.
++++++
Mohamed
-----------
mohamed
Vectric Staff
 
Posts: 61
Joined: Wed Jul 19, 2017 11:59 am
Model of CNC Machine: Craft CNC DS1


Return to VCarve - General

Who is online

Users browsing this forum: dealguy11, Google [Bot] and 26 guests