Question: Toolpath Fill

This forum is for general discussion regarding VCarve Pro

Question: Toolpath Fill

Postby Mobius » Wed Dec 12, 2018 4:01 am

I was text chatting with my brother while editing a vector image, and managed to accidentally hotkey something which makes the toolpaths show up as a fill instead of lines.

I love it! Very helpful, but would still like to know what I pressed to do that :lol:

Screenshot_2.png


Thanks in advance.
Connor Bredin
Distinctive Dimensional Concepts Ltd.
www.distinctive-concepts.ca
Mobius
Vectric Wizard
 
Posts: 406
Joined: Wed Jul 09, 2014 1:19 am
Location: Drumheller, Alberta, Canada
Model of CNC Machine: CRP Pro 4848 Custom Build

Re: Question: Toolpath Fill

Postby highpockets » Wed Dec 12, 2018 4:39 am

Don't know what the short key is, but you toggled toolpath 2D drawing style to solid.

Image 282.png
John
Maker of Chips
User avatar
highpockets
Vectric Wizard
 
Posts: 2569
Joined: Tue Jan 06, 2015 4:04 pm
Model of CNC Machine: PDJ Pilot Pro

Re: Question: Toolpath Fill

Postby Mobius » Wed Dec 12, 2018 5:39 am

Thanks! I don't have that button anywhere on 8.5, but it did give me an idea of what to look for. Found a checkbox at the bottom corner of the tool-paths tab that toggles it. Thanks for your help.

Screenshot_1.png
Connor Bredin
Distinctive Dimensional Concepts Ltd.
www.distinctive-concepts.ca
Mobius
Vectric Wizard
 
Posts: 406
Joined: Wed Jul 09, 2014 1:19 am
Location: Drumheller, Alberta, Canada
Model of CNC Machine: CRP Pro 4848 Custom Build

Re: Question: Toolpath Fill

Postby highpockets » Wed Dec 12, 2018 6:44 am

Sorry, on 8.5 it's at the bottom of the Preview Toolpath on the toolpath tab.

Image 283.png
John
Maker of Chips
User avatar
highpockets
Vectric Wizard
 
Posts: 2569
Joined: Tue Jan 06, 2015 4:04 pm
Model of CNC Machine: PDJ Pilot Pro


Return to VCarve - General

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 27 guests