problem with slicing model

This forum is for general discussion about Cut3D

problem with slicing model

Postby ziogaio » Thu Sep 08, 2016 5:41 pm

Hello.
Forgive the bad English .
I just purchased a license to CUT3D .
I created a very great model and I decided to cut it using the Slice function, but seems to be missing a slice ( maybe even more than one , now stopped ) .
I have a thickness of 100mm that I divided into 6 slices 19mm . I also used the two -side function.
I then sliced ​​3 lower and 3 above .
Now that I cut the 3 parts below ( that fit discreetly ) I started to cut the first upper face , but not absolutely meets with the third lower face ( it's too small... ) .
To create the slices I left the center of the material in half . What am I doing wrong? I hope you can help me .
Greetings.
Alessio from Italy
Attachments
Cattura.JPG
ziogaio
 
Posts: 4
Joined: Fri Feb 04, 2011 9:20 am

Re: problem with slicing model

Postby Rcnewcomb » Thu Sep 08, 2016 9:28 pm

Try watching the slicing video on this page: ->Cut3D Training Videos

It downloads as an EXE file. After it has downloaded you can double-click on the file to watch it.
- Randall Newcomb
10 fingers in, 10 fingers out - another good day in the shop
User avatar
Rcnewcomb
Vectric Wizard
 
Posts: 2684
Joined: Fri Nov 04, 2005 5:54 am
Location: San Jose, California, USA
Model of CNC Machine: Shopbot, CAMaster

Re: problem with slicing model

Postby ziogaio » Tue Sep 27, 2016 4:36 pm

Thanks. The problem is where the model is slicing. Thanks
ziogaio
 
Posts: 4
Joined: Fri Feb 04, 2011 9:20 am


Return to Cut3D - General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests